Изоставените деца на България

Инсцениран ли е филмът на Кейт Блюет? октомври 11, 2007

Filed under: филм — mogilino @ 5:38 pm
Tags: , ,

Докато ние протестирахме в София, министър Масларова откриваше Дневен център за деца с увреждания в Севлиево. Оттам тя заяви, че филмът на Кейт Блюет е инсцениран, като журналистката поискала от персонала шокиращи кадри в замяна на обещание за големи дарения от чужбина.

Нима тънките като клечки крака от обездвижване са грим? А декубиталните рани? Ампутираният палец на момченцето, което го сукало до гангрена? Нима мухлясалите стени на дома са инценировка? Нима някой може да режисира края на филма: Журналистката докосва сляпо дете. То сграбчва ръката й и светкавично се увесва на врата й, както правят само най-самотните и уплашените.

 

3 Responses to “Инсцениран ли е филмът на Кейт Блюет?”

  1. Може да се спори дали изказванията (вкл. възмутителния факт, че си позволи да нарече болните деца „трупчета“ и наглите обвинения,отправени към режисьора на филма – Кейт Блюит) на министър Масларова са следствие на умствена или на морална изостаналост. Според мен е по-скоро второто.

  2. Eneya Says:

    Да бе, това домовете са големи паралии и имат пари за всякъв грим. Гледай как са те метнали значи…
    Министър Масларова е една тъпа, надута патица, която и тя не знае какво се предполага, че трябва да прави като министър. С гоплям кеф бих й го казала на живо, наред с още неща, но какъв би бил смисъла?

  3. Даниела Says:

    Маслорова да напусне поста незабавно! След случая в Могилино стана ясно, че министърката е крайно неподходяща за този пост и че единсквено прическата и облеклото й, друго нищо не я интересува. С неподготвените си исказвания само показва некомпетентност, бездушие и липса на морал. Вън!


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s