Изоставените деца на България

Какво ново? ноември 15, 2007

Миналата седмица министърът по европейските въпроси Гергана Грънчарова сподели в блога си някои особено смущаващи наблюдения от посещението си в Могилино:

Австрийска фондация, пратена от Грънчарова, потвърдила, че децата живеят в чудесни условия. Имали басейн, водно легло,  приветливи спални.

Емилия Масларова познавала децата по име.

Персоналът на дома питал, защото във филма нямало кадри от това как те прегръщали децата.

И прочие дебелокожие от поредния министър, който забравя, че горовим за деца и човешки живот, а не за инвентара на дома в Могилино

Преди два дни „вестник“ „24 часа“ публикува интервю с Христо Монов, незнаен психолог, но с мнение. Та г-на Монов смята, че филмът на Кейт Блюет е умела манипулация на BBC,  която явно има за главна цел да очерня България под път и над път. Този титан на мисълта казва има и други интересни проблясъци. Ако желаете да се запознаете с тях,  надникнете в публикацията на „24 часа“.

И последно, днес Медиапул публикува коментар на Юлиан Попов, който умело обяснява нелепите министерски и граждански реакции по казуса Могилино.

Advertisements
 

One Response to “Какво ново?”

  1. Майя М Says:

    Благодаря ви, че ни осведомявате по тези важни въпроси! Преведох поста на министър Грънчарова на английски и го публикувах в своя блог (http://mayas-corner.blogspot.com/2007/11/shame-on-you-minister-grancharova.html), за да могат и от чужбина да четат този бисер. Предполагам, че ако блогът й беше на английски, нямаше да напише точно това. Макар че с нашите управници човек никога не знае. Няма ли си истински приятел да я светне, че от списването на такъв блог само губи?


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s