Изоставените деца на България

Първанов при Цветанка Ризова март 16, 2008

Filed under: Първанов,реакции — mogilino @ 10:47 pm

Аз предлагам, ние ще го направим по линия на “Българската Коледа”, да наберем средства за необходимите апарати за ранна диагностика (на рисковите бременности), да направим заедно с вас, с всички медии, които проявят интерес една мощна информационна кампания, за да може информацията да стигне до всяка една кандидат-майка, за да ползва тя правото си на безплатен, предлагам това да бъде действително безплатен преглед.

С чужда пита помен прави! Пак ли с дарения ще си поправяте грешките, другарю? Правете безплатна ранна диагностика с бюджета на МЗ, за който всеки българин плаща! Спрете да събирате дарения за нещо, което би трябвало да влиза в държавния бюджет!

Първанов наговори и други глупости:

Вижте аз от шест години се занимавам с тази тема. Шест години обръщам вниманието на обществото върху проблемите на домовете за сираци, деца, изоставени от своите родители. Но обикновено около 24 май, когато правим тези балове на сираците, в медиите излизат снимки на президента как танцува с някои от сирачетата.

Какво постигнахте за шест години? Май само един танц ще да е било наистина!

 

4 Responses to “Първанов при Цветанка Ризова”

 1. lavender Says:

  ne be,6 tanca sa,na godina po edin.

 2. Тео Says:

  Ужас, само това остава, да започнем сега да събираме пари чрез SMS за ранната диагностика и образоваността на бъдещите майки. Защо ли се учудвам, та този модел им е толкова изгоден. Правителството не само, че не изважда пари от бюджета, точно обратното, прибира си още, от ДДС-то.

 3. Mария Шаркова Says:

  Лошото е, че Първанов, а и всички, които непрекъснато говорят за кампании по един или друг начин или повод правят така, че настройват обществото в посока: „няма да дарявам, писна ми, това е работа на държавата“, и това води до негативизъм изцяло във връзка с благотворителността. Проблемът е че благотворителността е прекрасно нещо, но държавата има работа и трябва да я свърши и не бива чрез такива методи да абдикира. Нормално е да финансира болници, домове, профилактика, НЕНОРМАЛНО Е чрез благотворителност да се изхранват сираци или да се осигурява кувиоз за недоносени. Моля Ви, Масларова дарила ли е лев от своята заплата? Или си е купила обувки за определна голяма сума, както писаха по медиите? Добре, ще даряваме, но нека всички депутати и министри дарят една своя месечна заплата за определена цел!

 4. Nikolay Kolev Says:

  Здравейте госпожо Ризова,
  Повод за моето писмо е вашето предаване от 06.04.2008 със събеседник проф. Божидар Димитров.
  Защо се стараете да бъдете компетентни във всяка област?
  Очевидно сте абсолютен лаик, да не кажа по остра дума за проблемите в МВР, НСО, НСС, НРС (с всичките им имена през последните 20 години).
  Ако ставахте за тази работа, щяхте работите там, а не в НТВ. Обаче всички некадърници за този тънък занаят, се натискате да коментирате през глава, колко много проблеми има в МВР. Сигурно има много проблеми, обаче те не са лъжица за вашата уста, просто защото вие сте най-обикновени клюкари. Все едно, да ви помоля да ми направите графика на интензитета на реликтовото излъчване около земята в последните 10 000 000 000 години.
  Или да ми кажете най-откровено например, колко получавате от вашите работодатели, за това да раздухвате некомпетентно селските клюки. С едно изречение може да се каже, че „вие госпожо, ми вдъхнахте парадокс в моите колебливи тенденции”.

  Николай Колев, Нова Загора


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s