Изоставените деца на България

УСМИХНИ СЕ С МЕН! декември 1, 2008

ЗА ДА ИМА УТРЕ И ЗА НАС

deca_kolag

<!–[if gte mso 9]> Normal 0 MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]–>

Озаглавихме инициативата „УСМИХНИ СЕ С МЕН!„, защото ни се иска това да не е просто поредната петиция, а началото на ново отношение и разбиране към специалните деца. Началото на една инициатива, чрез която да променим себе си, да го направим позитивно, с усмивка и много вяра, заради децата ни и тяхното Утре.

Тази петиция, както и всички останали писма, които сме писали, ще бъде внесена до всички изброени институции, след като съберем достатъчно подписи. След известно време, ако не последва отговор, диалог или резултат, ще изпратим петицията, официално по пощата, до ЕП. Вярваме, че тя ще бъде допусната за разглеждане, така както допуснаха и вече започна официалното проучване на проблемите повдигнати в индивидуалните петиции, които пратихме. Ще се обърнем за съдействие и към Mental Disability Advocacy Center, които заедно с БХК заведоха дело срещу България и го спечелиха.

 

Teo

 

2 Responses to “УСМИХНИ СЕ С МЕН!”

  1. teo Says:

    http://vbox7.com/play:f8ca1ff0

    Ето клипчето, което създадохме в подкрепа на цялата ни инициатива „Усмихни се с мен! За да има утре и за нас!“, която подехме съвместно родители на деца с увреждания и приятели, както вече писахме. Идеята и надеждата ни е обществото, всички ние да погледнем по нов и различен начин на децата с увреждания, с усмивка, а не съжаление, с вяра в тяхните способности, с вяра в тяхното утре. Те трябва да имат бъдеще, защото са умни и чувствителни деца, като всички останали. Непростимо е, и заради нашето отношение и неразбиране, тези прекрасни деца да са обречени. Приятно гледане, дано ви хареса и донесе много усмивки!

  2. teo Says:

    Пускам пак линк към клипчето, стария е невалиден.

    http://vbox7.com/play:0d87d3c0


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s