Изоставените деца на България

Масларова трябва да се извини март 19, 2009

Filed under: бисери на Масларова,реакции — mogilino @ 2:23 pm

В писмо до Нова ТВ и ВИП Брадър Масларова вчера нарече човек с увреждане „клето създание“. Нужно ли е въобще да обяснявам колко е обидно да те нарекат „създание“, че и клето при това? Съжаление и погнуса има в този израз.
Едва ли някой е изненадан. Аз не съм. Още от Могилино си знаем, че Масларова смята хората с увреждания за втора ръка хора, които „толкова си могат“. Да пълзят по пода, да мучат и това е, драги зрители!  Политиката на министерството й е да раздава дребни пари, които позволяват на хората с увреждания да живеят като просяци. Успяват горе-долу да не умрат от глад, но реални права нямат. А Масларова през месец-два обяснява колко мно-о-ого се прави за тях! Е, не като в Западна Европа, ама България е бедна държава (затова тя си купила самолетен билет за 17 000 лв).

Настояваме Масларова да се извини!

Още при Нервната акула и Стефан Стоянов.

Присъединете се към групата „Клето създание – фен клуб на Емилия Масларова“ във Фейсбук.

Сещате ли се за други бележити изказвания на Масларова или други наши политици? Споделете с нас!

 

5 Responses to “Масларова трябва да се извини”

 1. Teo Says:

  Снощи четох писмото. Зачудих се коя е Аделина и какъв е случая? За „клетото създание“, нямам идея какво да кажа, понеже изобщо не успях да разбера какво се има предвид и кое точно създание се визира като клето!? Но колкото масларова ме отвращава, точно толкова ме отвращава и въпросното противно чалгаджийско цинично нагло и лицемерно шоу, с претенциите му да се пише благотворително, и пошлата му наглост да се гаври с човещината на обикновения човек. Просто акъла ми не го побира как имат очи изобщо да застанат пред толкоз народ и да се правят на състрадателни, не стига това, ами и да призовават хората да покажели колко са добри?! Именно тия, дето всеки ден висят на екран (изобщо не споменавам какви суми са взели за да влезнат вътре „благотворително“ уж“), и само с някакви долнопробни простотии запълват цялото си екранно време, пак с безумните си претенции, че творят някакви „гледаеми предавания“ и по този начин обиждат целия народ, че искал да гледа подобни килотено сладникави бълвочи. Пълна отврат са всички, поне да бяха влезли с чисто сърце и душа, наистина за да помогнат.

 2. Mария Says:

  Точно това си мислех и аз. Къщата, в която се излежават по цял ден струва много повече, отколкото те могат да съберат, ядат повече, отколкото един пенсионер може да изяде за две години, да не говорим, че причината да са вътре съвсем не е благотоврителност. И е ужансо нагло хора като тях да призовават непрекъснато хората да пускат смс за какво ли не, като самите те освен да се правят на идиоти и да харчат повече пари, отколкото ще съберат. Страхувам се обаче, че това шоу ще отврати хората от благотворителност, защото благотворителността не е да застанеш да се правиш на благороден 24 пред екрана, а да помагаш без да очакваш някой да разбере.

 3. Katy Says:

  Aз съм аутист на 36 години и успешно се боря с живота до момента,даже почти завърших университет .Ходих до Швейцария и няколко пъти до Италия без Масларова да ме напътства и ако някой ме нарече клето създание,ще го съдя без да ми мигне окото.Клети създания са онези другите,за които всичко е власт,алчност и показностл

  • HRISTOVA Says:

   мили хора,не знам как да започна защото моята история е далеч по ранна.още от времето на социализма.през 1977г.се роди синът ми.живо,здраво дете.на 14 години му сложиха диагноза прогресивна мускулна дистрофия.и тогава ,всичко живо,било приятели,било учители се изпокриха като мишки.буквално казано ни прогониха от училището в което беше,под предлог,че нямат възможност да се занимават с такива хора.обърнах българия наопаки за да намеря някъде училище ли,санаториум ли.от всякъде един и същ отговор.не можем да го приемем.прибрах си го у дома и си го гледам.така беше при социализма,такива хора са срам за държавата.но като гледам и сега е същото,че и по лошо.властоимащите и по точно „милата“ госпожа масларова само разтяга локуми и говори ли говори.но така ги говори нещата,че да не можеш нищо да разбереш.едно разбрах,било социализъм,било демокрация нашите деца са обречени.особенно тези като нас в провинцията.където падне огъня там гори.никой не може да ме убеди в обратното.жалко че не можем нищо да направим за милите ни дечица.просто загиваме като държава.да няма условия,да си изведеш детето на улицата,да види хора,ама как да стане като няма никакви удобства.живеем на 3тия етаж,количката е кютюк в буквалния смисъл.кажете ми как става сваляне и качване,и детето ми е вързано в къщи между 4 стени.казвам детето макар да е на 31 години ,за мен е дете.итака мили хора,така е било и така ще си отива докато нашите управници се сещат за тези хора само по празниците.но кучетата си лаят,кервана си върви и това е положението.ако има хора които искат да споделят нещо или да си поговорим може да ми пишете на емейл neh@abv.bg


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s